Kurs x 2

Är det stiljte bland utställningstillfällena så är det, och vad gör vi då inte för att sysselsätta oss. Går det att tillbringa en fredagkväll på bättre sätt än att gå på kurs, handlerkurs. Och det i Västerås, ca en timmes bilkörning. Logistik i vanlig ordning. Hem från jobb, rasta hundar, packa in i bilen, Carina och Mira skulle åka med. Knapphändig beskrivning, GPS:en påslagen, i varje fall nån hållpunkt i närheten av den hangar vi skulle till. Men vad hjälpte det  Skogarna runt Västerås är nattsvarta, vi körde o körde och vände och körde och vände och körde telefonen gick varm, med andan i halsen på plats för teoriavsnittet.

Kursledare är Gerhard O'Shea, karismatisk och rolig. Men det är på allvar, det märks. En kall lokal med härliga springytor, bara var och en passar på att ducka vid vissa passager. Lokalen fungerade ypperligt för ändamålet,  och Gerhard gjorde sitt bästa för att vi skulle hålla värmen. Björn o jag hade med oss Chippen och Thea, kvällens mest oklippta hundar. Det är inte lätt att leva som lär mellan varven:-)

Vi kom hem rätt sent på fredagkvällen, men nöjda och belåtna och uppvärmda :-)

Morgonen efter ringde klockan tidigt, dags för Björn att masa sig upp. Han har kommit på idén att utbilda sig till MH-figurant. Ni kan tro att jag tyckte att det var skönt att få ligga och dra mig lite extra och inte vara den som måste upp :-)Björn kom hem framåt kvällningen och var nöjd med sin dag, och insåg i samma veva att nu var det mycket på gång. Teori både här och där, Björn håller ju på att finslipa körkortet så att vi kan dra husvagnen efter Chryslern till sommaren. Så nog hittar vi på att sysselsätta oss, om inte annat så kan vi ju alltid roa oss med att kika på Lili's mage som börjar att växa.  Det ska bli spännande, första kullen med en tik som har prefixet Ambush.