Järfälla 090329

Ja egentligen borde det stå Järfälla/Kristinehamn. För det är ju ställena som jag tillbringat lördagen på. Jag vet att jag är lite tokig... men som Björn sa, vi är inte kloka... 50 mil i bil för att kika på lite valpar... Men det är ju mer än så, det är lärorikt, speciellt om de valpar du sett ges möjlighet att ses igen, när de är lite äldre, vad man själv hade för funderingar, plus eller minus. Och varför fastnar jag för den valpen ,och nån annan för en helt annan, vad är det vi ser så olika... Det är spännande.
Ja nu började inte dagen med att kika på valpar. Eller ja, jo det gjorde den. Först kom Yvonne Hägg, för att hämta lite trimbord, och med sig hade hon tre av de valpar jag var och kikade på när de var ca 7 veckor... jätteroligt att se hur de utvecklats. Och wow, vilka steg tikvalpen har :-) Strax därefter kom Skrållan från Åland, Ambush Envy Me... Lämnar man genetiken därhän så går det inte att förstå att Skrållan är helsyster med Chippen. Dag o natt... Jättekul att se att pappa Oban präglat kraftigt på en del av valparna i kullen, och att när mamma Marion får säga sitt så är det upp till bevis. Skrållan påminner mycket om sin mamma.

Så var det dags för resan till Kristinehamn. Men första anhalten var Enköping. Där vi skulle plocka upp Sandra Träff med Lexus och Leeza. Sen stannade vi till vid MC Donalds i Arboga och in i bilen boade sig Agneta Lindström och Hasse, och trevligt nog även Kaiser.  Så var bilen nästan full... Ibland önskar Björn att vår bil var en liten Polo... så han slapp möblera om den titt som tätt. Men å andra sidan så är det ju en trevlig möjlighet att kunna få in nästan hur mycket som helst i bilen... eller nja... kanske... JO!!!

'
uppradade som om vi var på bio... vi väntar på reklamfilmen!


Lite finputs inför fotografering


High Tech...


Kolla in hederplatsen... Laptopen....

Vi kíkade på valparna... 9 stycken, det är många det... Johannes nygräddade våfflor satt fint i pausen :-) Och vad gör vi då.. när vi gått igenom alla valparna... jo... tittar på korten... och inte på datorn... utan med Tv:n som skärm... Men vad lärorikt bilder på varje valp, i olika åldrar och så valpen in real life vid sidan av... vilken skillnad på några få veckor... och vilka detaljer som hänger kvar... jättekul.

Vi var nog ense om mycket, men lite här o där gick åsikterna isär. Och en hane hade jag lätt kunnat stoppa i fickan och ta med mig hem. Tur att Björn var med och hade övervakning över vad jag skulle ha för mig :-)

Ja, ca 50 mil... och hem sent... inte är vi kloka, men vi hade rätt trevligt :-)