Lilla Stockholm 090411

Min dator skojar lite med mig, och det är inte roligt. Här skrev jag ner ett reportage, och så var det bara borta. Antagligen inte bara jag utan även datorn som var frustrerad över att det inte blev något bra och roligt eftersom foton inte finns. Kameran låg ju kvar hemma.

Och inte är det roligare att skriva om något som redan var skrivet... och inte minns jag hur jag formulerade mig heller...

Så nu blir det kort... riktigt kort... och helt utan kort... för det tog jag som sagt inga alls :-( Och jag kan inte ens en gång skylla på Björn att kameran inte var med, han påminde mig flera gånger... likaväl fungerade inte mitt minne...

Tidigt på plats... Kista där utställningen härbärgerades ligger ca 15 minuters bilkörning hemifrån oss. Så tidigt en lördagmorgon går det ännu snabbare... Ringen hade starttid 1030 vi var där 0706...??? Jo, Kista är en enda stor byggarbetsplats, och rörigt som attan. Tack vare arla morgonstund fick vi parkering i anslutning till insläppet och slapp gå en km, och vi slapp köa halvtimmes vis vid p.biljettsautomaten. Så ingen stress, det var trevligt. Jo, vi hade en trevlig dag över huvudtaget, men den kändes lite avslagen på något sätt, vet inte varför, men så var känslan för mig. Resultatet för min del, inget att klaga på egentligen. Ike ställdes för att han inte ska glömma bort sig i utställningssammanhang. Han debuterade i championklassen. 4 championhanar anmälda och på plats. Ike blev trea, inte dåligt. Men lite trist att CK uteblev. Jag tycker att de fyra hanar som var där är värda CK allihop. Det kändes som om domaren inte ville dela ut fler än vad hon skulle kunna placera i Bästa Hane... och hon inför veteranklassen så räknade hon utdelade CK... som var fem... vilket resulterade i att veteran hanen fick HP. Jag tänker som så att ett CK är ett individuellt kriterie och pris som delas ut till den hund som är värd det och inte är beroende av hur många som kan placeras. Men det var nog bara som det såg ut, för i tikklassen delades det ut några fler CK:n, men frikostigt det var det inte, och det behöver det ju inte vara, om det inte finns hundar som platsar, men där hade nog domaren o jag lite olika syn. Men så är det ju i krassa livet :-) Jag är ändå nöjd Ike o jag gjorde inte bort oss i championklassen. Och ännu en Ambush hund var på plats. Wallace, Ambush Braveheart. Fint visad av matte Emelie. Vann sin klass med CK och blev placerad som reserv i Bästa Hane. Jätteroligt.

Mer än så blir det inte skrivet... den här gången... det blir för mycket text utan lite trevliga bilder... men jag har redan packat väskan inför nästa utställning i Västerås om ett par veckor, kameran är nerbäddad... men å andra sidan är väl batteriet urladdat då när det är dags... Näe jag ska nog se till att det blir bilder med till nästa gång.