Matchshow 090602

 

Matchshowen återkommer varje år i början på juni. en lagtävlan i utställning. En informell rolig tillställning i ÖsTek's regi. Vinsten är att anordna nästa års show och att bjuda på smarrig tårta. Åtta hundar i varje lag, två valpar, två juniorer, två omeriterade och två "CK"-hundar.  Mira var med som omeriterad och Ike som "CK"-hund. Det hade regnat i stort sett hela dagen, men faktum var att vi hade faktiskt i varje fall mest uppehåll den här kvällen, men fuktigt och vått det var det verkligen. Jag hade med mig mitt lilla "pop-up" tält, som skydd för hundarna, det blev snabbt fullt, men vi tvåbenta fick allt härbärgera oss utanför. Men det gick det med.


Wheatenfolket


Cherry är med som publik, men har bara fokus på matte Carina


Mira i ringen, med fokus på matte Carina :-)


Ike och Sandra Träff jobbar på i sin klass.


Det fanns både tid och plats för lek, här är det Enya och Isac som busar.


Jussi står modell och visar upp sin fina overall.


Eddie, en ögonsten som gjorde en fin insats under kvällen, så även husse Peter... tack för hjälpen med skruvandet på tältpinnarna.


Detta är årets lag. Har medvetet klippt bort hussar och mattar och handlers... för deras miner i kampen om att få hundarna att visa rätta sidan mot kameran var oslagbara... och samlas i mitt "hemliga arkiv" :-) dvs... de ska inte visas offentligt :-)

Vi kom på en delad andra plats!


Rörande enig med mig själv är jag, att det var rörigt i tältröran...

Ps. Nej inga valpar ännu... men det är i faggorna.