Avesta 090614

 

Jag anmälde Ike och Kaiser. Hur kan man då vara så dum att man är ensam handler på två champions...? Jo om man som jag hade dealat med en handler... Men allt gick inte som planerat. Lexus... (vars ägare vara mitt trumfkort) lyckades med den raketfart han satt in, bli champion på lördagen i Avesta. Och självklart så ville Sandra visa sin nya champion... det är ju lycka och återigen lycka att ha lyckats. Men då blev det så illa att jag blev tvungen att ta Ike själv... ett scenario som innebär... att det inte funkar... Att Edith tog Kaiser, det var ju inga problem. Och mycket riktigt. Ike skuttade och var sjövild och passade... så det var förmodligen hans sista utställning över huvudtaget... Varför kämpa vidare med ett koncept som inte fungerar.

Jättegrattis tills Sandra o Lexus som slutade som andra bästa hane. Kaiser blev fyra i championklassen. Självklart så blev Ike oplacerad, men fick överraskande ett CK i varje fall, och kritiken var inte så där jättedålig. Men tröstekommentaren "välvisad" säger ju allt...

Minnet av Avesta är regn och återigen regn. Jag var lerig upp över låren när jag kom hem. Och tack alla snälla själar som hjälpte till att putta på ekipaget när jag skulle hem, för det var riktigt tungt att dra i geggan.


Heltäckande par


snacka om att anammat de irländska färgerna


Inte det enda tältet som raserats under natten


Och inte var det så lätt att få upp tälten på plats på morgonkvisten


Vissa har sett för mycket på byggprogrammen på TV... och byggde ut rejält... bara inglasningen som saknades :-)


Casper till vänster och Kaiser till höger... en halshuggen Boel i mitten


För att vara rätt dränkta så ser både Lexus och Ike rätt okej ut...