Valptitt på Aprilvägen 090722

Idag kom fem uppfödare på besök för att kika på Van Morrison kullen. Mycket klämma o känna o stå fint... ibland :-) Vi började med lite prat.. ja, det rörde sig mest om hundar... vi fick även några goda skratt när vi pratade om tokigheter vi gjort under resor och våra hundäventyr. Fikade och laddade för kläm och känn stunden.

Valparna försökte under tiden förbättra Chippens egenhändigt grävda grop vi terrassen. Vi har gett upp tanken på att fylla igen den... men bara lugn Chippen, vi har en plan... ska bara hitta tid att genomföra den :-)

Mer eller mindre samarbetsvilliga 7 veckors valpar... men jodå, vi lyckades nog att gå igenom dem allihop. Jag lever med dem 24 timmar om dygnet ( nästan i varje fall, jag har lite ledigt då och då för egna äventyr, som nån utställninge eller fikarunda på stan) har ju studerat dem  hela tiden, men det går ju att bli "hemmablind" också, och det är skönt att få dryfta sina tankar, och se om jag missat något. Men vi var nog rätt överens i våra tankar om valparna.

Jodå, det blir denna tjej som blir "Browned Eyed Girl"

Lite senare på kvällen som kom även Martin från Kennel Extra's på besök, och valparna fick upp på trimbordet en gång till.  Efter det så somnade de ovaggade och gott.