Lotta

Det är jag som är den stora hundfantasten i familjen även om resten hänger på efter bästa förmåga. Hundar har nästan alltid funnits runt mig när jag växte upp, framför allt taxar. Min första egna hund i vuxen ålder var en cockerspaniel, Stina, en flicka som lärde mig mycket. Att ha en egen kennelverksamhet är en tidskrävande hobby, men det är en hobby som ger mig näring i livet. Jag tvingas till att ständigt utmana mig själv, lära mig nytt hela tiden, träffa massor av trevliga människor. Och inte att förglömma mina hundar. De är pausen i livets ekorrhjul.
När jag inte håller på med hundarna, (vilket jag gör nästan hela tiden) arbetar jag på en förskola i Akalla.  Att arbeta med barn är ett beslut som mognat fram under de senaste åren. Efter att ha varit verksam i hela mitt arbetsföra liv inom finansbranschen. Även om allt har en positiv och en negativ sida, så säger jag, vad är en kram mot en räntekalkyl. 
Jag har faktiskt plats för en liten hobby till i mitt liv. Det är att jag gärna skriver.  För att landa efter alla år inom finansvärlden, innan jag visste vilket yrke jag skulle sadla om till, så tillbringade jag 3 år på Jakobsbergs Folkhögskola, på olika skrivarlinjer. Jag fick utlopp för en ådra som hade legat mycket slumrande under mitt liv. Men jag tycker om att skriva, det märks nog framförallt på mina resereportage här på hemsidan. Resultatet av mina studier på folkhögskolan, blev faktiskt en bok för yngre barn, som kom ut i handeln hösten 2006. Nu tar hundarna så mycket av min tid, så det finns inte utrymme för ett seriöst författarskap. För måste jag välja så väljer jag självkart mitt hundliv :-)

TILLBAKA